Ervaringen cursisten

Jac P.: “ik heb de cursus als zeer positief ervaren. Het inzicht in de kaarten is als het ware een grote levensles, een levenspad’. Manier van lesgeven: ” boeiend en inspirerend !“Jeanne H.: “Veel van geleerd, een mooie ervaring! Ik heb genoten van de persoonlijke aandacht.”

Ans W..; “Voor mij was deze cursus zeer waardevol en interessant, boeiend! Er kon niet genoeg verteld worden over de kaarten! Steeds had ik honger naar meer.”

Leontine F.: “Ik vond het een geweldige cursus, iets wat ik eigenlijk al heel lang wilde doen. Jullie hebben het fantastisch gedaan! Tijdens deze cursus werd er soepel ingegaan op individuele vragen van de cursist. Ik voelde me echt thuis en gehoord in een leuke sfeer. Hopelijk komt er een vervolg.”

Els P.: Prettig duidelijk en leerzaam. Ik heb inzicht verkregen en geleerd om naar mezelf te kijken. Hoe je sommige dingen in je leven beter kunt plaatsen of begrijpen. Ik leer nog steeds. Ga door zoals jullie begonnen zijn, dank je wel!”

Ivonne B.: ”Ik heb een mooi begin gemaakt om de kaarten en samenhang daarvan te kunnen begrijpen en de betekenis te kunnen vertalen. De begeleiding tijdens de cursus was ontspannen en hartelijk. IK voelde jullie passie met de Tarot. Goede sfeer, knap wat jullie samen hebben neergezet. Jullie vormen een perfect team.”Open Tarot avonden Op verzoek van onze cursisten delen we de wens om nog eens vaker door het jaar bij elkaar te komen . We willen onze cursisten de mogelijkheid bieden om ervaringen en nieuws te delen op Tarotgebied. We kunnen met de Tarotkaarten werken en/of onderwerpen aanbieden die weer leiden tot verdieping